Välkommen till Röda stan

På dessa sidor får du en inblick i hur det är att bo i Röda stan. Här finns historik, tidningsartiklar som handlar om Röda stan och mycket mer.

Aktuellt i Röda stan

Jubileumsskriften kan fortfarande köpas
Det finns fortfarande möjlighet att köpa den jubileumsskrift som togs fram till firandet av Röda stans 100-årsjubilum. Priset är 50 kronor.

Kontakta Ingrid Loeld Rasch, loeld.rasch@gmail.com, om du vill köpa ett ex av jubileumsskriften.

Röda Stan 100 år – Kaktusplanteringen
Norrköping kommun kommer att uppmärksamma att Röda stan fyller 100 år. Under åtta veckor i sommar, från månadsskiftet juli/augusti till mitten av september, kommer föreningen vara motiv för den mindre kaktusplanteringen vid Hörsalen i Norrköping.

Torsdagen den 21 juni klockan 11.00 sker invigningen av kaktusplanteringen i Carl-Johans park. Under invigningen kommer Karin Jonsson att invigningstala, då kommer hon också berätta att Röda Stan kommer att pryda ett av märkena i Hörsalsparken.

Röda stans 100-årsdag

Tack alla som kom och besökte vår del av Norrköping under Kulturrundan och firandet av Röda stans 100-årsdag. Hoppas ni är lika nöjda med dagen som vi är!

På sidan Bilder finns några glimtar av allt som hände i området under dagen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>